- Moss meg, és magozz ki jó nagy adag meggyet és cseresznyét! Pontos mennyiséget nem tudok mondani, de saccra biztos volt 1 kg a két gyümölcs összesen.
- A gyümölcsöt keverd össze ízlés szerint őrölt fahéjjal és cukorral.
- Keverj össze egy kis tálban 1 tojást, 1 kis doboz tejfölt, és pár csepp olajat.
- Vedd elő a boltban vásárolt, előhűtött réteslapokat. Teríts ki egy konyharuhát, rakj 4 lapot egymásra, úgy, hogy minden lapot megkensz olajjal. A felső lapot szórd be zsemlemorzsával vagy darált dióval. Helyezd rá a szélére egy sávba a gyümölcsöt. Locsold meg a tejfölös-tojásos keverékkel.
- Tekerd fel a rétest szorosan, a konyharuha segítségével, és tedd kiolajozott tepsibe. A tetejét pedig kend meg a maradék tojásos-tejfölös keverékkel.
- A 4. és 5. pontban leírtakat végezd el még háromszor, majd süsd meg a rétest!
Ha készen van, szeleteld fel, és szórd meg porcukorral a tetejét!