- 500 g orsótésztát főzz meg a tasakon található leírás szerint!
- Készítsd el a mártást. 5 kanál majonézt 2 kanál tejföllel, pici sóval, őrölt borssal, 1 mokkáskanál mustárral, pár csepp citromlével, és ízlés szerinti porcukorral keverj össze.
- Kockázz fel kicsire 4 közepes paradicsonot, 1 kisebb kígyóuborkát, 1 közepes fej lilahagymát.
- Szükséged lesz még 2 doboz szardíniára, lehet paradicsomos is. Bár én egy ideje makréla konzervet használok, mert a családnak az sokkal jobban ízlik. Szóval a szardíniát törd villával össze, de ne legyen pépes. Én a villa élével szoktam ezt csinálni.
- Mikor a tészta megfőtt, szűrd le, és tedd egy nagyobb tálba, és önts rá egy kicsit a szardínia olajából. Ezután keverd bele a mártást, a zöldségeket és a halat. Utána még ízesítsd, ha szükséges.
Tésztasaláta
2008.06.14. 15:15 konyhatunder
Ez egy rendkívül könnyen elkészíthető nagyon finom étel. A fontos az, hogy miután elkészítetted, jópár órát hagyd állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek. Ha ebédre szánom például a családnak, akkor már előző este elkészítem.
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://receptjeim.blog.hu/api/trackback/id/tr32520127
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.